Kundeservicemedarbejder - HQ København NV

Mater er i kraftig vækst, derfor søger vi en ny kollega til at indgå i vores kundeservice team - så hvis du er udadvendt, serviceminded og har lyst til at give vores kunder den bedst mulige oplevelse, er det måske dig vi leder efter.

 

Lidt om Mater

 

Mater er et dansk design brand, der siden grundlæggelsen i 2006, har skabt tidløst design igennem en bæredygtig- eller cirkulær produktion i samarbejde med nye og etablerede designere. Vi holder til i København, i det kreative Nordvest kvarter, hvor vi har vores hovedkontor og showroom. I dag bliver Maters designs solgt i 40 lande verden over.

 

Om Stillingen

 

HØJT SERVICENIVEAU

 

Du vil blive en del af vores kundeserviceteam på to personer og arbejde fra vores hovedkontor, hvor vi sidder 14 personer. Kundeservice er en travl afdeling, hvor du vil opbygge en tæt relation til både interne medarbejdere og eksterne samarbejdspartnere såsom lager, kunder, agenter, distributører og arkitekter. Som kundeservicemedarbejder vil dine primære opgaver omfatte at besvare henvendelser over telefon og mail, håndtere ordrebehandlinger, faktureringer, leveranceopfølgninger og reklamationer.

 

STRUKTURERET OG ERFARING MED NAVISION

 

Vi ser gerne at du har erfaring indenfor kundeserviceområdet eller salg, med mange daglige vare- og ordre håndteringer. Du har desuden en god forståelse for systemer og processer og har en solid erfaring med ordrebehandling i Navision.
Som person forstår du vigtigheden af et højt og dedikeret serviceniveau og evner at skabe tillidsfulde relationer. Du forstår værdien af et stærkt samarbejde og tager ansvar for dine opgaver. Derudover er det afgørende, at du arbejder struktureret og i et højt tempo med fokus på detaljen med omskiftelige problemstillinger. Endelig forventer vi at du behersker engelsk i tale og på skrift, derudover vil et kendskab til tysk vil være en fordel.

 

UFORMEL ARBEJDSPLADS MED HØJT TIL LOFTET

 

Du kan se frem til at blive en del af en virksomhed i kraftig vækst, hvor du vil indtræde i en travl hverdag med fokus på at levere produkter og yde service af høj kvalitet. Derudover får du lejlighed til at præge dit jobindhold med plads til selvstændige initiativer.

 

Læs mere om Mater og vores produkter på www.materdesign.com

 

CV OG ANSØGNING

 

Ansøgning og CV sendes til CSO Christian Erichsen christian@materdesign.com

 

 Evt. Spørgsmål til stillingen kan rettes til Christian på tlf. +45 30 32 13 77

Tiltrædelse snarest muligt, ansøgninger vurderes derfor løbende.