Reference projekter

108, København

Efterfølgeren til succesrestauranten Noma – skabt af selv samme René Redzepi. Designet af Space Copenhagen. Mater har bidraget med Accent Dining Table af Space Copenhagen samt Danish Classics J80 af Jørgen Bækmark.

Royal Opera House, London

The Royal Opera House blev åbnet med en forestilling den 18. september 1809. Facaden, foyeren og auditoriet stammer fra 1858, mens stort set alt andet stammer fra en omfattende renovering i 1990'erne. Mater har bidraget med High Stool af Space Copenhagen. Billede af Luke Hayes.

The Musket Room, New York City

Beliggende i Manhattans Nolita og indehaver af 1 Michelinstjerne. Designet af Alexander Waterworth Interiors. Mater har bidraget med High Stool af Space Copenhagen. Billede: Emily Andrews.

Rijks, Amsterdam

RIJKS® er restauranten i Rijksmuseet i Amsterdam, Holland. Designet af Studio Linse. Mater har bidraget med High Stool af Space Copenhagen. Billede af Ewout Huibers.

Das Stue, Berlin

Das Stue er et femstjernet hotel beliggende i bygningen, der tidligere husede den danske ambassade i Berlin. Hotellet er designet af Patricia Urquiola og er anført som “Best Urban Hotel 2013” af Wallpaper Magazine. Mater har bidraget med High Stool af Space Copenhagen. Billede af Noshe.

Geist, Copenhagen

Geist ligger i hvad der må siges at være det centrale København. Med en beliggenhed på Kongens Nytorv, inviterer den fine men alsidige restaurant på en smuk gård som prydes af planter og træer. Kigger man indenfor bidrager Mater med High Stool jubilæums kollektion af Space Copenhagen. 

Il Sereno, Lake Como Italy 

Il Sereno er et lille og intimt ultra-luksushotel på Comosøens ikoniske bred, designet af Patricia Urquiola. Mater har bidraget med High Stool designet af Space Copenhagen.

 

Fiskebaren, Copenhagen

Fiskebaren er placeret i Københavns populære bydel Kødbyen og er blevet forvandlet fra et gammelt slagteri til én af de bedste restauranter, der serverer fisk og skaldyr. Designet af Space Copenhagen. Mater har bidraget med High Stool Aluminium designet af Space Copenhagen. Billede af Malte Gormsen.

11 Howard, New York City

Dansk minimalisme møder New York-realisme på dette luksuriøse boutique-hotel i SoHo, Manhattan. Mater har bidraget med Low Stool designet af Space Copenhagen. Designet af hotellets kreative direktør, Anda Andrei og Space Copenhagen.

Cinco Jotas, Madrid

Klassisk spansk restaurant i hjertet af Madrid. Mater har bidraget med Terho Lamp designet af Maija Puoskari. Billede af Meritxell Arjalaguer. Designet af Tarruella Trenchs Studio.

Puro Hotel Palma, Mallorca

Udvælgelsen af naturlige og lokale materialer har været afgørende for projektet bag boutique-hotellet Puro Hotel Palma beliggende i hjertet af byens historiske bymidte. Mater har bidraget med Bowl Tables af Ayush Kasliwal. Designet af Oliver Hernaiz Architecture Lab (OHLAB).

KUL, Copenhagen

Beliggende i Københavns populære bydel Kødbyen. Designet af Space Copenhagen.  Mater har bidraget med Shade Light Pendant af Space Copenhagen.