Reference projekter

Louisiana, Humlebæk

Louisiana i smukke Humlebæk, er et verdens efterhånden mest respekterede udstillingssteder, og har i gennem tiden haft flotte og unikke udstillinger, som ikke mange andre udstillingssteder, har kunnet bryste sig af. På terrassen hos Louisiana, er vi hos Mater stolte af, at have bidraget med den smukke Ocean Collection. Oprindeligt designet af de danske designikoner Jørgen og Nanna Ditzel, og produceret af affaldsmaterialer fra maritim industrien, såsom f.eks. fiskenet.

 

Royal Opera House, London

The Royal Opera House blev åbnet med en forestilling den 18. september 1809. Facaden, foyeren og auditoriet stammer fra 1858, mens stort set alt andet stammer fra en omfattende renovering i 1990'erne. Mater har bidraget med High Stool af Space Copenhagen. Billede af Luke Hayes.

Geranium, Copenhagen

Københavner baserede Geranium, er blevet tildelt tre stjerner af Michelin, og er anerkendt som en af verdens bedste restauranter. Ikke nok med det, er restauranten drevet af kokken Rasmus Kofoed, som er den eneste i verden der kan bryste dig af både at have vundet Guld, Sølv og Bronze ved kokkenes individuelle verdensmesterskaber Bocuse d’or. 
Hos Geranium har Mater bidraget med High Stool designet af Space Copenhagen.

Andersen Bakery, Copenhagen

Andersen Bakery bygger på en smuk historie om den japanske bager Shunsuke Takaki som kom til Danmark i 1959 hvor han forelskede sig i den danske bagekunst og mentalitet. Disse tog han med sig tilbage til Japan, og begyndte som den eneste i sit hjemland, at bage brød, kager og wienerbrød efter opskrifter han havde tillært sig i Danmark. Hos Andersen Bakary, har vi fra Mater tilføjet lidt af det vi er bedst til, nemlig dansk design i form af High Stool fra Space Copenhagen.

The Musket Room, New York City

Beliggende i Manhattans Nolita og indehaver af 1 Michelinstjerne. Designet af Alexander Waterworth Interiors. Mater har bidraget med High Stool af Space Copenhagen. Billede: Emily Andrews.

Rijks, Amsterdam

RIJKS® er restauranten i Rijksmuseet i Amsterdam, Holland. Designet af Studio Linse. Mater har bidraget med High Stool af Space Copenhagen. Billede af Ewout Huibers.

Das Stue, Berlin

Das Stue er et femstjernet hotel beliggende i bygningen, der tidligere husede den danske ambassade i Berlin. Hotellet er designet af Patricia Urquiola og er anført som “Best Urban Hotel 2013” af Wallpaper Magazine. Mater har bidraget med High Stool af Space Copenhagen. Billede af Noshe.

Geist, Copenhagen

Geist ligger i hvad der må siges at være det centrale København. Med en beliggenhed på Kongens Nytorv, inviterer den fine men alsidige restaurant på en smuk gård som prydes af planter og træer. Kigger man indenfor bidrager Mater med High Stool jubilæums kollektion af Space Copenhagen. 

Il Sereno, Lake Como Italy 

Il Sereno er et lille og intimt ultra-luksushotel på Comosøens ikoniske bred, designet af Patricia Urquiola. Mater har bidraget med High Stool designet af Space Copenhagen.

Fiskebaren, Copenhagen

Fiskebaren er placeret i Københavns populære bydel Kødbyen og er blevet forvandlet fra et gammelt slagteri til én af de bedste restauranter, der serverer fisk og skaldyr. Designet af Space Copenhagen. Mater har bidraget med High Stool Aluminium designet af Space Copenhagen. Billede af Malte Gormsen.

11 Howard, New York City

Dansk minimalisme møder New York-realisme på dette luksuriøse boutique-hotel i SoHo, Manhattan. Mater har bidraget med Low Stool designet af Space Copenhagen. Designet af hotellets kreative direktør, Anda Andrei og Space Copenhagen.

 

Fotografiska Café, Stockholm

Præcis lige som hos Mater, har Fotografiska Café i Stockholm deres hoved fokus på bæredygtighed. Deres vision er at skabe smagfuld og innovativ mad, med et minimum af affald, derfor stræber de efter at udnytte deres råvare så meget som muligt. Vi er derfor med vores produkter et perfekt supplement til deres restaurant, hvor vi bidrager med High Stool fra Space Copenhagen.

Puro Hotel Palma, Mallorca

Udvælgelsen af naturlige og lokale materialer har været afgørende for projektet bag boutique-hotellet Puro Hotel Palma beliggende i hjertet af byens historiske bymidte. Mater har bidraget med Bowl Tables af Ayush Kasliwal. Designet af Oliver Hernaiz Architecture Lab (OHLAB).

Brillen In Mitte, Berlin

Brillen In Mitte er en brilleforretning placeret i Berlin, som påskønner kvalitet og god service, her har Mater bidraget med High Stool i up cycled aluminium, designet af Space Copenhagen.

KUL, Copenhagen

Beliggende i Københavns populære bydel Kødbyen. Designet af Space Copenhagen.  Mater har bidraget med Shade Light Pendant af Space Copenhagen.