Retur

Retur eller Annullering

Materdesign.com accepterer gerne returvarer. Når du returnerer varer fra materdesign.com, skal du betale for returforsendelsen, medmindre vi har lavet en fejl med dit køb. Du skal returnere varen senest 14 dage fra modtagelsesdatoen. Indsend venligst en kopi af den originale faktura, der er vedlagt pakken i returforsendelsen.

Vi accepterer ikke varer, der har været i brug. Originalemballagen skal returneres i en tilstand, der muliggør et nyt salg. Vi tager ikke varerne tilbage, hvis der er skrevet på emballagen. Kunden er ansvarlig for varerne ankommer i samme stand som modtaget. Så snart vi har modtaget de returnerede varer, og de har gennemgået en kvalitetskontrol, vil vi kreditere din konto / kreditkort. Vi accepterer kun det kreditkort, der blev brugt til at købe varerne for at begrænse brugen af stjålne kreditkort. I tilfælde af bankoverførsel skal du huske at indsende registreringsnummer og kontonummer. Bevar venligst din kvittering som et bevis på, at pakken er blevet sendt.

Hvis du fortryder dit køb, vil beløbet blive refunderet ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget produktet og bekræftet, at det overholder reglerne for tilbagebetaling. Det er derfor vigtigt, at vi kender dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen vil blive forbedret, hvis der er tilstrækkelig information inkluderet i pakken. Vedhæft en kopi af fakturaen, registreringsnummeret og kontonummeret på bankkontoen, hvortil refusionen skal til, kopier af tidligere korrespondance mv. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt af COD.

Returret

Materdesign.com yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Når du returnerer varer til materdesign.com, skal du betale returporto, med mindre vi har lavet en fejl i forbindelse med dit køb. Du skal blot vedlægge en kopi af fakturaen i forsendelsespakken sammen med varerne.

Varer skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Originalemballagen skal returneres i en stand, der gør et videresalg muligt, idet der på emballagen er anvist brugbare oplysninger om produktets anvendelse. Vi tager ikke varerne retur, hvis der er skrevet på emballagen. Kunden har selv ansvaret for at varen kommer frem i hel stand. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Husk derudover at gemme din postkvittering som dokumentation for, at varen er afsendt.

Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales købssummen ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til reglerne for returret. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken. Vedlæg kopi af fakturaen, registreringsnummer og kontonummer til kontoen hvortil refusion kan foregå, kopi af foregående korrespondance mv. Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt per efterkrav.