Forsendelse

Velkommen til materdesign.com. Når du shopper hos os, accepterer du automatisk vores handelsbetingelser. Derfor anbefaler vi, at du læser vores betingelser grundigt igennem, før du køber. Vær også opmærksom på, at du skal være fyldt 18 år for at kunne købe noget via materdesign.com.

Forsendelsesomkostninger

Forsendelsesomkostningerne beregnes automatisk på baggrund af volumen og vægt, men da de internationale fragtrater ofte svinger kraftigt, finder vi frem til den rette fragt sammen med kunden. Mater sender til hele verden, men vi forbeholder os retten til at afvise udenlandske ordrer, såfremt risikoen eller omkostningerne ved fremsendelse er for høje. I stedet vil vi arrangere leveringen gennem kundens nærmeste forhandler.

Vær opmærksom på, at enkelte varer er ekstra skrøbelige og kræver særlig indpakning, hvilket vil forhøje forsendelsesprisen. Vi kontakter dig, når du har afgivet din ordre, så vi kan give dig den bedst mulige service og levere dine varer på den måde, der passer dig bedst.

Hos materdesign.com stræber vi efter altid at kunne levere hurtigt, og alle vores ordrer afsendes derfor inden for 1-3 arbejdsdage, med mindre andet er noteret. Varer til de fleste EU-lande samt Norge og Schweiz fremsendes via fragtmand, hvorfor leveringen i disse tilfælde kan tage op til 7 dage, med mindre andet er noteret. Alle internationale forsendelser sendes som forsikret pakke og erhvervsforsendelse, hvilket betyder, at pakken ikke kan sendes som gave til lande uden for EU for at undgå lokale skatter og afgifter. Standardlevering i Europa er ca. 4-5 arbejdsdage. Standardlevering til Norge og Schweiz er ca. 5-7 arbejdsdage.